Vandut - PF vand URGENT apartament 3 cam- MARASTI- Cluj

63 m2, 4/4, an constructie: 1980

88.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,396 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

PF vand URGENT apartament 3 cam. decomandat, 63 mp, 2 bai, 2 balcoane (inchise cu tmp), debara, etj.4/4 (acoperis bitum), Marasti - str. Teleorman (primul bloc dupa case), zona caminelor studentesti, in bloc reabilitat termic.  Geamuri tmp, centrala termica, usi din lemn masiv, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie, faianta, Aer Conditionat.  Posibilitate de extindere cu uscatoria scarii (incapere alaturata apartamentului).  Se vinde mobilat si utilat partial (masina spalat, aragaz, hota) si cu GARAJ din tabla.  Poate fi folosit pt. locuinta sau pt. inchiriere.
 POZELE se gasesc aici (copiati linkul): https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10220653221866267&id=1407060407SAU se pot cere pe whatsapp sau e-mail.
  Pret 88000 Eur NEGOCIABIL.
  Informatii la: 0744550458.

Detalii imobil Vandut - PF vand URGENT apartament 3 cam- MARASTI- Cluj

Camere 3
Strada Teleorman
Suprafata 63 m2
Etaj 4/4
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1980
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..