Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apt. Zorlor, 4 ca.m, 34, boxa

82 m2, 3/4, an constructie: 1979

121.000 €

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2018
Rata credit de la 3,294 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apt. in zona linistita, 5 min. de P-ta Zorilor, de fac. de medicina, centru comercial, piata, gradinite, licei, parcuri. Patru camere, 1 balcon (3 camere vedere spre oras de la aeroport-Grigorescu) si 1 camera vedere spre parcare-parc.
Scara cu 2 apt. pe nivel, 4 etaje, vecini civilizati. Boxa la subsol, Gresie, zugravit, termopan), centrala noua. Mobila noua moderna dormitor si bucatarie.
Ideal pentru persoane in cautarea unui loc ferit de agitatie. fara posibilitate alte constructii in zona.
Plati si acte la zi, acte, posibilitate parcare prin primarie. Se vinde pe motiv de preferinta rurala. Beneficiez de sprijin notarial sau la preferinta cumparatorului.Fara imobiliare, prefer ccontact initial prin e-mail.

Detalii imobil Apt. Zorlor, 4 ca.m, 34, boxa

Camere 4
Strada Gheorhe Dima
Suprafata 82 m2
Etaj 3/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1979
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..