Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa Campenesti

146 m2, D+P+M, an constructie: 2012

55.000 €

Ultima actualizare: 28 Aprilie 2017
Rata credit de la 1,498 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa este mobilata modest si construita cu fundatie de beton si structura de lemn: stalpi pe verticala din metru in metru, cu contrafise; structura peretelui esterior este stil canadian (american) la interior rigips, vata minerala, scanduri, polistiren si tencuiala decorativa. Geamuri termopan.Demisol: garaj de 30mp; parter: living+bucatarie, casa scarilor, baie cu dus si camara, balcon de 7x1,2m; mansarda inalta: 3 dormitoare, hol central, baie cu cada si balcon 2x1m. Casa are terasa acoperita spre sud de 20mp. In curte sunt flori: trandafiri, gura leului, regina noptii, crini, ghiocei, branduse si lalele (practic din februarie, pana in noiebrie sunt flori); 17 pomi fructiferi: meri, peri, caisi, pruni, persic, visini si ciresi; aluni si liliac, magnolie; gril si WC in curte.Amprenta la sol a casei este de 107mp.Casa si terenul sunt intabulate pe persoana fizica, fara ipoteci.

Detalii imobil Vand casa Campenesti

Camere 4
Strada Stejarului, nr. 21
Suprafata 146 m2
Structura D+P+M
Bai 2
Suprafata teren 528 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..