Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 Camere Grigorescu Zona Profi

54 m2, 4/10

320 € / luna

Ultima actualizare: 14 Februarie 2017

 Persoana Fizica - Inchriez apartament 2 camere, bucatarie, baie cu dus walk-in, mobilat ( parte din mobilierul pentru una dintre camere va fi comandat in functie de cerintele noului chirias) 1 min de la statia de autobuz, Profi, Banci, Farmacii, Alte magazine alimentare/panificatie, Piata Agroalimentara, Sala fitness. 3 minute de malul somesului 10 minute de Cora, Bazin inot ( inside and ouside), Parc de Joaca pentru copii, 15 minute de la Parcul rozelor, Gradinita 1 Statie Bus distanta fata de scoala generala, Gradinita. 2 Statii Bus distanta fata de baruri, restaurante, etc Preferabil sa ma contacati pe email sau la telefon dupa ora 6. Multumesc 

Detalii imobil Apartament 2 Camere Grigorescu Zona Profi

Garantie 300 €
Camere 2
Strada Fantanele
Suprafata 54 m2
Etaj 4/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..