Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Locuinta familiala , D+P+M, loc de parcare, curte si gradina

200 m2, D+P+M, an constructie: 2009

115.000 €

Ultima actualizare: 10 Mai 2016
Rata credit de la 3,041 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 Informaţii primare: anul constructiei 2009, D+P+M, 5 camere, 3 băi, 2 bucătării, hol, pivniţă, balcon, 200mp suprafaţă utilă, finisat. Suprafaţă teren, 250mp cu destinaţia: 80mp amprentă la sol a cladirii, 80mp gradină cu pomi, 3 meri, cireş, cais, zmeură, coacăze, agreşe, aluni, leurdă, căpşuni, mentă, ghiocei, flori, zonă compost, iarbă naturală nu gazon, 90 mp curte cu loc de parcare, poarta cu telecomanda, mozaic, cuşcă câine, perdea verde de pomi separare de stradă, viţa de vie şi iarbă naturală tip peluza, loc foişor. Expunere sudică, Cartierul Dâmbu Rotund, la exact 2 km de gara CFR la max.500m de staţia de autobuz şi la 1km de scoala. Zona însorită şi linistită.

Detalii imobil Locuinta familiala , D+P+M, loc de parcare, curte si gradina

Camere 5
Strada SPINOASA 23A
Suprafata 200 m2
Structura D+P+M
Bai 3
Suprafata teren 250 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2009
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Cluj-Napoca
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..