Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Zorilor Cluj-Napoca

450 m2, p+9, an constructie: 2008

3.150 € / luna
7,00 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 17 Martie 2015

Alpha Business Center este localizat in Cluj-Napoca pe str. Frunzişului nr. 75, varianta Zorilor-Mănăştur, şoseaua E60, Cluj. Alpha Business Center va pune la dispozitie toate utilitatile necesare,oferind cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă. Spatiul de 450 mp se afla la etajul 4 din incinta, avand urmatoarele avantaje: -desfasurare pe uin singur nivel, fiind compartimentat in 9 incaperi; -3 cai de acces, 2 lifturi, baie propie; -contorizari separate, aer conditionat,acces la retelele de telecomunicatii; -locuri de parcare,spatii publicitare; -ideal pentru firme de IT, call center,contabilitate; -poate fi inchiriat si in suprafete mai mici;

Detalii imobil

Pret/m2 7,00 € / luna
Incaperi 9
Strada Frunzisului
Suprafata 450 m2
Structura p+9
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 87
Numar sali de meeting 1
An constructie 2008
Structura de rezistenta 1

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..