Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Imobil - spatii birouri

375 m2, D+P+1, an constructie: 2011

3.200 € / luna (negociabil)
8,53 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2014

Cladirea este situata intr-o zona deosebita, linistita, inconjurata de spatii verzi. Imobilul are 10 incaperi cu o suprafata totala de 375 de mp, precum si 5 grupuri sanitare. Dispuse pe 3 nivele (D+P+E), incaperile prezinta finisaje moderne, cu pardoseli din parchet masiv si pereti cu zugraveli lavabile, baile fiind finisate cu gresie si faianta moderne. Tamplaria din lemn stratificat cu geam termopan, buna izolare termica a pardoselilor, a peretilor exterior si a acoperisului, incalzirea centralizata, dar si prezenta instalatiei de aer conditionat asigura un plus de confort acestui imobil. Curtea interioara permite parcarea masinilor, fiind completata de cele doua locuri de parcare existente in interiorul cladirii, la demisol. Cu exceptia oficiului, imobilul se inchiriza nemobilat.

Detalii imobil

Pret/m2 8,53 € / luna
Incaperi 10
Strada zona Eftimie Murgu
Suprafata 375 m2
Structura D+P+1
Grupuri sanitare 5
Numar sali de meeting 1
An constructie 2011
Structura de rezistenta caramida si beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..