Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu Birou

34 m2, P+1, an constructie: 1980

5,00 € / m2 / luna (negociabil)
170 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2013

Societate comerciala inchiriaza spatiu de birou dintr-o cladire de birouri, situat la nivelul parterului, cu centrala termica si grupuri sanitare comune, parcare in curte interioara, spatiu pazit si supravegheat video. Situat pe str. Deva 1-7, langa parcul central. Pret 5 euro/mp+TVA+cheltuieli-negociabil

Detalii imobil

Pret/m2 5,00 € / luna
Incaperi 1
Strada Deva 1-7
Suprafata 34 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
An constructie 1980
Structura de rezistenta -

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..