Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 4 camere Floresti Cluj-Napoca

200 m2, P+1, an constructie: 2009

180,000 € (negociabil) TVA inclus

Rata credit de la 4,181 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare casa 4 camere Floresti Cluj-Napoca vanzare casa 4 camere Floresti Cluj-Napoca - image 1 vanzare casa 4 camere Floresti Cluj-Napoca - image 2 vanzare casa 4 camere Floresti Cluj-Napoca - image 3 vanzare casa 4 camere Floresti Cluj-Napoca - image 4
vanzare casa 4 camere Floresti Cluj-Napoca - image 5 vanzare casa 4 camere Floresti Cluj-Napoca - image 6 vanzare casa 4 camere Floresti Cluj-Napoca - image 7

Casa dispune de 4 camere, 3 bai, 1 balcon, 2 terase, camara, garaj, teren 450mp si suprafata construita de 200mp. Constructia va fi finalizata in 11 luni, se vinde semifinisata la pretul de 180000 euro, pretul fiind negociabil in functie de metoda de plata.


Detalii imobil casa 4 camere Floresti Cluj-Napoca

Pret/m2 900 €
Camere 4
Strada Tautului
Suprafata 200 m2
Structura P+1
Bai 3
Amprenta la sol 100m2
Material Beton, Caramida
Stare proprietate in constructie
An constructie 2009
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare garaj

Pozitionare pe harta

Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita din Floresti, pe strada Tautului, aproape de padure, iar in zona respectiva nu se pot construi blocuri

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-14307
Anuntul: Vanzare casa 4 camere Floresti Cluj-Napoca
Introdus la data de: 8 Septembrie 2009
Verificat ultima data: 27 Iunie 2011
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.904 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.338 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..