Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 4 camere Marasti Cluj-Napoca

200 m2, parter, an constructie: 1980

260.000 € TVA inclus

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2010
Rata credit de la 6,781 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa compusa din 2 parti (casa si anexa) avand o terasa acoperita in spate. Are instalatii trase, 2 intrari si gresie si faianta peste tot. In corpul central exista un bar.

Detalii imobil casa 4 camere Marasti Cluj-Napoca

Pret/m2 1.300,00 €
Camere 4
Strada str. Molnar Piuariu
Suprafata 200 m2
Structura parter
Bai 3
Amprenta la sol 250m2
An renovare 2005
Material Caramida
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1980
Compartimentare decomandat
Parcare garaj

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..