Vanzare apartament 4 camere Manastur Cluj-Napoca

100 m2, parter/1, an constructie: 2007

99.000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,560 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

ACCES de la nivel parter scara proprie de acces, pana la etajul unu. Nivel etaj unu 2 Camere, Baie, Living + Bucatarie terasa Balcon aprox. 48 mp + 10 mp Terasa+Balcon. Nivel pod, , Scara de acces, camera copii, Dormitor, baie aprox. 42 mp. Nivel DEMISOL Garaj. 16 mp. Teren acces garaj (loc de parcare suplimentar pentru musafiri sau a doua masina)16 mp. Termen de predare la semifinisat : O luna de la contractare - 2008 Avans aprox. 25 % la contractare, Rate in decursul derularii Finisajelor aprox. 35 %, sau cumulate cu plata la predare in stadiul de semifinisat astfel incat sa totalizeze 85-90 % plata La predare. Restul de 15-10 % la intabulare. (NEGOCIABILE)

Detalii imobil apartament 4 camere Manastur Cluj-Napoca

Pret/m2 990,00 €
Camere 4
Strada Str. Balea
Suprafata 100 m2
Etaj parter/1
Material Caramida
Stare proprietate semifinisata
An constructie 2007
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare garaj

Cladire cu 5 casute insiruite, asezate in trepte.intrari separate.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..