Inchiriere apartament 3 camere Nord Chitila

80 m2, 4/4

300 € / luna (negociabil)

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Apartamentul se inchiriaza semi mobiIlat si este recent zugravit. Zona este linistita, apartamenul este bine izolat din punct de vedere termic si fonic. Camerele sunt spatioase, avand balcoane pe atat pe fata cat si pe spate. Se inchiriiaza cu loc de parcare in subteran avand si o boxa inchisa pentru depozitare.


Complex Rezidential "LAC DE NUFERI", foarte aproape de padurea Mogosoaia, decomandat, etajul 4, suprafata utila de 50mp+ terasa 10 mp, partial mobilat (hol, dressing, living, bucatarie), utilat, finisat. 


Ansamblul rezidential "Lac de Nuferi" este situat intre orasul Chitila si Padurea Mogosoaia la numai 15 minute de Piata Victoriei. Amplasat in partea de Nord- Vest a Bucurestiului, intr- o zona rezidentiala superba, pe malul unui "Lac de Nuferi" complexul va ofera confortul si linistea unei locuinte moderne , departe de tumultul si aglomeratia unei capitale europene. Accesul catre locatie este rapid si se poate realiza pe doua artere cu trafic fluent, respectiv Sos. Chitilei, Bd. Bucurestii Noi.

Detalii imobil apartament 3 camere Nord Chitila

Plata in avans 1 luna
Garantie 300 €
Camere 3
Strada Lac de Nuferi
Suprafata 80 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..