Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa mare si frumoasa

390 m2, p, an constructie: 1900

195.000 €

Ultima actualizare: 9 August 2018
Rata credit de la 3,944 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Construcție cca 1900, stil Art Nouveau, arhitect Alfred Vincens, a fost renovată în 2011, situata in zona centrala.

 Pe aceeași stradă se află Judecătoria, Muzeul Romanațiului, Procuratura, Biblioteca Municipală. 

 Clădirea este conectată la gaze, apă, canalizare, energie electrică prin contoare proprii fiind dotată cu încălzire centrală. Ferestrele sunt dublate cu geamuri termopan, numai pe interior, pentru a nu afecta estetica fațadei.

 Imobilul este format din parter, beci, pod înalt, mansardabil. Parterul are 3 intrări, 2 antreuri, 3 holuri, 10 camere, 3 băi, 2 bucătării, un balcon, o terasă. In beci sunt 3 încăperi accesibile din interior dar și din curte.Unele camere au și sobe de teracotă pe lemne, funcționale, au tavanul împodobit cu stucatură pictată, obloane interioare la ferestre. Holul principal este separat de antreu și de camerele alăturate prin  2 glasswanduri cu cristal. Curtea  este parțial pavată, restul fiind gazon,  pomi, viță de vie, flori.

 Prin frumusețea și eleganța realizării stilului arhitectonic, durabilitatea construcției, situarea într-o zonă lipsită de risc seismic, renovarea profesionistă și dotările recente pentru sporirea gradului de confort, amplasamentul central, această proprietate este o bijuterie arhitectonică, adevărată podoabă a orașului. 

 

Detalii imobil Casa mare si frumoasa

Camere 10
Strada Iancu Jianu nr.21
Suprafata 390 m2
Structura p
Bai 3
Suprafata teren 1248 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1900
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Casa mare si frumoasa

Casa Caracal proprietar (accept prima casa, credit, etc.)
36.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..