Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Conac Campulung

200 m2, P+1, an constructie: 1950

105.000 €

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2017
Rata credit de la 2,123 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propunem spre  vanzare imobil situat in Localitatea Campulung str. Dracesti nr.68, compus din teren intravilan in suprafata totala de 9737mp, din care 1181mp curti constructii,2469mp livada si 6087mp faneata. Pe acesta este ampasat un imobil cu nivel de inaltime P+E si anexe cu suprafata  construita =111 mp ;Scd=222, acesta este edificat in jurul anilor 1950 ; beneficiaza de o arhitectura deosebita, ampasat intr-o zona linistita, deasemeni beneficiaza de o deschidere generoasa. Imobilul beneficiază de energie electrică, apa, gaze si canalizare.

 

Imobilul este situat in Campulung, zona Marcusi, Petrom la aprox. 2 km de centrul orasului aceasta zona este considerata ca fiind o zona rezidentiala, zona este formata din locuinte unifamiliale si terenuri agricole.

Detalii imobil Vanzare Conac Campulung

Camere 5
Strada Dracesti
Suprafata 200 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 9737 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1950
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..