Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vand Pensiune 7 cam.,utilitati complete,la Nord de Muscel

450 m2, P+M, an constructie: 2012

59.000 €

Ultima actualizare: 28 Martie 2017
Rata credit de la 1,195 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila 7 camere, teren 1000 mp,la 8km Nord de Campulung Muscel, Arges. / Vand pensiune 7 camere, cu 3 bai, compusa din 2 corpuri de vila, P + 1, caramida porotherm si lambriuri lemn,incalzire centrala,centrala noua combustibil solid, 12 calorifere noi si sobe de teracota la dublura, apa curenta, fantana si fosa septica, plus retea canalizare.Toate camerele,bucatariile mobilate!!! Acoperis din tabla inox,noua!Zona excelenta,oaza de verdeata, pe coasta dealurilor, la 8 km Nord de Campulung Muscel. situata, la 920 m altitudine la poalele muntilor Iezer - Papusa. In apropiere sunt 3 pastravarii,in apropiere Raul Bratia, Bratioara, Bughea si Raul Targului. Teren aferent 1000 mp cu posibilitati de extindere prin cumparare de la vecini. Pe teren se afla cultivati cativa pomi: gutui, aluni, meri, pruni .S-a mai construit si o miniferma pasari, cu tarc larg (vezi poze la cerere).Exista un foisor pentru servitul mesei, vara. Este construit un garaj 6x5mp,cu bucatarie de vara,mansardate,tot din caramida porotherm.Posibilitate aplicare pt. fonduri europene. / Pret = negociabil,trimiteti-mi un email ,va rog cu oferta Dvoastra,sau schimb cu apt.2-3 camere cf.1 numai Bucuresti,sect.1,AVIATIEI,etj.inferior

Detalii imobil Proprietar vand Pensiune 7 cam.,utilitati complete,la Nord de Muscel

Camere 7
Strada La Lac
Suprafata 450 m2
Structura P+M
Bai 3
Suprafata teren 1000 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Proprietar vand Pensiune 7 cam.,utilitati complete,la Nord de Muscel

Vanzare casa 5 camere Nord-Est Campulung Muscel
59.900 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..