Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Sud-Est Campulung Muscel

42 m2, 2/4, an constructie: 1976

20.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2015
Rata credit de la 416 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

VAND apartament 2 camere, Campulung Muscel. Visoi

Semidecomandat, 42 mp, confort 1, etaj 2/4, balcon inchis/birou, termopane, complet izolat interior / costuri reduse incalzire, amenajari interioare complete (tamparie, gresie, faianta, parchet) toate instalatiile complet noi si contorizate (electica, gaze, apa), centrala Ariston, use metalica. Pretul include si mobila de bucatarie si birou. Apartament luminos (orientare SE), scara linistita, interfon. Zona retrasa de trafic/zgomot sosea, foarte aprope de supermarket, scoala, gradinita, maxi-taxi, taxi, loc parcare. Ideal 2-3 persoane tinere sau varstnice. Disponibil pentru locuit imediat.

Detalii imobil apartament 2 camere Sud-Est Campulung Muscel

Camere 2
Strada G.Toparceanu
Suprafata 42 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 1976
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..