Teren și casă de Vanzare in Campina, zona centrală.

124 m2, P

50.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,361 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Teren și casă de Vanzare, situate in zona Centrala a Municipiului Campina, avand suprafata de 671 mp si o deschidere de 17,25 m la Calea Doftanei și 14,43 m la zona CFR. Suprafața construita: casa 124 mp, garaj 29mp.

Detalii: parchet, cămara interioară, bucătărie, baie, centrală termică, calorifere iar ca sursă alternativă de incalzire mai dispune si de 2 sobe de teracotă functionale atât pe gaze cât și pe lemne.

In curte se află un garaj și o cămară din cărămidă, și un pavilion din lemn.

Aleile de acces sunt betonate.


Detalii imobil Teren și casă de Vanzare in Campina, zona centrală.

Camere 3
Strada Calea Doftanei
Suprafata 124 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 671 m2
Stare proprietate de renovat
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..