Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar închiriez spatiu în Câmpina

30 m2, casa

200 € / luna

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2017

Proprietar închiriez spațiu în Câmpina, zona Lac. Spațiul este recent renovat, compus din 2 camere cu hol, grup sanitar, centrală termică, suprafața 30mp. Pretabil pentru sediu firmă, cabinet medical, stomatologic, veterinar, birou de avocatură, birou notarial, birou de traducere, servicii de consultanţă, birou de contabilitate, birou de proiectare / cadastru, etc.Preț avantajos!

Detalii imobil Proprietar închiriez spatiu în Câmpina

Camere 2
Strada Bobalna
Suprafata 30 m2
Etaj casa
Bai 1
Mobilat nu
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..