Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VILA LA CHEIE - Campina - Utila-Solida-Impecabila si de Bungust

488 m2, caramida, an constructie: 2007

488.000 €

Ultima actualizare: 13 Iunie 2016
Rata credit de la 12,926 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa + teren situate in CAMPINA-PRAHOVA,zona verde,nepoluata fonic,la 100 Km de BUCURESTI.1.TEREN AMENAJAT - 622 mp,imprejmuire gard,   porti automatizate,alei pavate,sptiu verde amenajat,  3 pompe apa,uscator rufe,racordat la toate utilitatile,  acces din strada asfaltata.2.CONSTRUCTIE LOCUINTA - An 2007,Supr.construita - 480 mp,  Supr.utila   - 389 mp,Demisol - Parter - Etaj,complet utilata si mobilata,   compusa din:Camera de zi,6 Dormitoare,4 Bai,Bucatarie,Debara,  2 Dresinguri,Camera de joaca pt. copii,2 Holuri,Casa scarii,Balcon,  Terasa de vara cu bucatarie,Crama,Magazie si Graj.  Constructia este din zidarie caramida,pe structura de beton armat,  fundatie din beton,acoperita cu tabla lindab,tamplarie PVC cu geam  termopan,izolata termic.Are finisaje interioare si exterioare de   calitate superioara,parchet si usi din lemn natural,instalatie de  purificare si dedurizare a apei,centrala proprie,pod ignifugat   si izolat termic,camere spatioase impartite echilibrat si   acces separat pentru fiecare.
Tel: 0724047057

Detalii imobil VILA LA CHEIE - Campina - Utila-Solida-Impecabila si de Bungust

Camere 9
Strada Muscel
Suprafata 488 m2
Structura caramida
Bai 4
Suprafata teren 622 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..