Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Nord-Vest Buzias

48 m2, 2/2, an constructie: 1968

29.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2014
Rata credit de la 604 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ap 2cam ,SD,renovat ,luminos,et2 din 2,bloc din caramida cu 2 nivele ,cu acoperis din tigla,pod,balcon,12apartamente pe scara,4/nivel,uscatorie,magazie in curte.Incalzire cu CT  pe gaz sau se poate si soba cu lemne.Bloc pozitionat la strada,foarte liniste ,vecini buni,nu sunt probleme la plata cheltuielilor.

Detalii imobil apartament 2 camere Nord-Vest Buzias

Camere 2
Strada FLORILOR
Suprafata 48 m2
Etaj 2/2
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Suceava
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Buzias este statiune de tratament,zona cu clima f buna. Blocul este pozitionat in zona cu mult spatiu in jur,multa verdeata,copaci,iarba si flori,aproape de parc si de baza de tratament.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..