Vanzare apartament

Zona Balcescu, Buzau vezi harta

25.000 €

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2019
Rata credit de la 681 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 692977

* campuri obligatorii

GARSONIERA ZONA CRANG / TRAIAN VUIA; ETAJ 3DIN4; CONF 2; PRET: 25.000€ NEG.Tip imobil: GarsonieraNumar camere: 1Localizare: Str. Traian VuiaEtaj: 3 din 4Confort/compartimentare: 2 semidecomandatSuprafata utila = 16mpAnul constructiei = 1980Imbunatatiri: termopane, usa metalica( schimbate recent ) gresie, faiantaMobilat/utilat: Garsoniera se vinde nemobilataPret: 25.000€ neg.Modalitati de plata: cash, credit imobiliarSituatie juridica a imobilului: Acte pregatite pentru vanzare.Proprietatea se vinde de catre Agentia Imobiliara Prima Casa Buzau ®


Detalii imobil apartament

Comision 1%
Camere 1
Suprafata 16 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1982
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala bloc
Parcare privata

Prima Casa Buzau

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare

Zone: toate zonele din Buzau

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 17 August 2011

Vechime: 20 ani, 9 luni

Comision perceput: 1%

Prima Casa Buzau

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 17 August 2011
  • Vechime: 20 ani, 9 luni
  • Comision perceput: 1%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Buzau
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..