Vanzare apartament 3 camere

Zona 23 August, Buzau vezi harta

65.000 €

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2019
Rata credit de la 1,770 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 693096

* campuri obligatorii

APARTAMENT CU 3 CAMERE ZONA 23AUGUST; ETAJ 3; MOBILAT SI UTILAT; PRET: 65.000€ NEG.Tip imobil: ApartamentNumar camere: 3Localizare: zona 23 AugustEtaj: 3 din 3Confort/compartimentare: 1 sporit;Suprafata utila = 77mpAnul constructiei = dupa 2000Imbunatatiri: un singur apartament pe palier,  gresie , faianta , centrala proprie noua , termopane , parchet, tamplarie interioara, instalatii schimbate, usa metalica, AC.Mobilat/utilat: Apartamentul se vinde mobilat si utilat.Pret: 65.000€ neg.Modalitati de plata: cash, credit imobiliarSituatie juridica a imobilului: Acte pregatite pentru vanzare.Proprietatea se vinde de catre Agentia Imobiliara Prima Casa Buzau ®APARTAMENT CU 3 CAMERE ZONA 23AUGUST; ETAJ 3; MOBILAT SI UTILAT; PRET: 65.000€ NEG.Tip imobil: ApartamentNumar camere: 3Localizare: zona 23 AugustEtaj: 3 din 3Confort/compartimentare: 1 sporit;Suprafata utila = 77mpAnul constructiei = dupa 2000Imbunatatiri: un singur apartament pe palier,  gresie , faianta , centrala proprie noua , termopane , parchet, tamplarie interioara, instalatii schimbate, usa metalica, AC.Mobilat/utilat: Apartamentul se vinde mobilat si utilat.Pret: 65.000€ neg.Modalitati de plata: cash, credit imobiliarSituatie juridica a imobilului: Acte pregatite pentru vanzare.Proprietatea se vinde de catre Agentia Imobiliara Prima Casa Buzau ®


Detalii imobil apartament 3 camere

Comision 1%
Camere 3
Suprafata 77 m2
Etaj 3/3
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2010
Compartimentare nedecomandat
Incalzire Centrala bloc
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Prima Casa Buzau

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare

Zone: toate zonele din Buzau

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 17 August 2011

Vechime: 21 ani, o luna

Comision perceput: 1%

Prima Casa Buzau

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 17 August 2011
  • Vechime: 21 ani, o luna
  • Comision perceput: 1%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Buzau
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..