Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casă de vânzare schimb cu apartament + diferenă

240 m2, P+1, an constructie: 2017

270.000 €

Ultima actualizare: 4 Decembrie 2019
Rata credit de la 7,352 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobil situat în apropiere de școală nr. 1, 240 mp utili(casa) + 42 mp anexe. Parter 120mp: bucătărie, living, 1 dormitor, baie. Etaj 120mp : 3 dormitoare mari, dresing, baie. Centrala pe gaz ( în garanție) beci, terasă, magazie, baie. Constructie din cărămidă, renovată și recompartimentată în anul 2007, izolată la exterior. Teren 320 mp( amprenta casei 120mp). Situația juridică. Terenul, clădirea se află în proprietate personală, sunt înscrise în cartea funciară, libere de sarcini sau servituți și nu fac obiectul nici unui litigiu. Nu există datorii către Bugetul de Stat sau orice altă entitate juridică sau privată. Sau, schimb în Buzău cu apartament + diferență. Informatii detaliate la fața locului sau telefon 0721850523.

Detalii imobil Casă de vânzare schimb cu apartament + diferenă

Camere 5
Strada Mioritei
Suprafata 240 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 320 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Buzau
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..