Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vand apartament decomandat spatios unirii sudciucurete

64 m2, 3/4, an constructie: 1983

62.000 €

Ultima actualizare: 9 August 2017
Rata credit de la 1,691 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament decomandat, confort 1, 3 camere,  etaj 3/4, cu imbunatatiri de calitate, tamplarie exteriora si interioara schimbate, centrala termica si aer conditionat, foarte spatios, gresie si faianta, parchet din lemn in toate camerele, 2 balcoane inchise in termopan, baie de serviciu, izoltat termic exterior si interior, varuit recent cu var lavabil de foarte buna calitate, boxa la subsol, uscator la etajul 4. Mobila de bucatarie inclusa si jaluzele verticale. Pret negociabil.

Situat la 1 minut de  Scoala nr 15 si  de Gradinita nr 8.

Detalii imobil Proprietar vand apartament decomandat spatios unirii sudciucurete

Camere 3
Strada Ciucurete
Suprafata 64 m2
Etaj 3/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1983
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..