Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Imobil ultra modern pentru birouri situat in centrul orasului

1650 m2, s+p+4, an constructie: 2010

15,00 € / m2 / luna (negociabil)
24.750 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 19 Iulie 2017

Constructia este o cladire noua, cu destinatie birouri situata in centrul municipiului Buzau, la intersectia principalelor cai de acces care strabat orasul (Dn2 si E85-DN10).

              Cladirea se afla la 150 m de Primaria municipiului si la mai putin de 100m de sediile sucursalelor marilor banci din Romania: BCR, BRD Societe Generale, Raiffeisen Bank, Banc Post si Banca HVB Tiriac. Deasemeni, cladirea se invecineaza cu sediul Directiei Generale a Finantelor Publice Buzau si cu monumentul istoric si de arhitectura  Ansamblul Episcopiei Buzaului si Vrancei.

              Arhitectura cladirii se armonizeaza perfect cu fundalul sediilor moderne ale bancilor aflate in vecinatate. Constructia este desfasurata pe 7 niveluri (demisol, parter, 4 etaje, terasa) si are o suprafata de 1610,7mp.

              Constructia are structura din cadre din beton armat monolit.

               Peretii exteriori sunt tip pereti cortina cu panouri de geam termoizolant si structura din aluminiu cu rupere de punte termica si tip pereti opaci, usori, compusi din panouri multistrat (aluminiu) montate pe structura metalica cu strat de aerare.

               Compartimentarile interioare, altele decat cele rezultate din elementele structurale, se vor realiza la cererea clientului. Precizam ca tot spatiu destinat inchirierii beneficiaza de lumina naturala.

              Cladirea este dotata cu ascensor si casa de scari.

Facilitati asigurate clientului privind amenajarile :

                           -se poate asigura amenajarea conform planurilor puse la dispozitie de client;

                           -locatarului i se va permite sa faca modificari nestructurale cu acordul proprietarului, in limita normelor acceptate;
                           -locatarului i se va permite sa construiasca/sa schimbe sau sa elimine parti interne demontabile (de ex. intrerupatoarele de energie electrica / aer conditionat, sistem incalzire) cu acordul proprietarului;
                           - accesul in spatiul de inchiriat se realizeaza printr-o singura usa la fiecare nivel;      

                           - fiecare nivel de inchiriat va fi dotat cu contoare de apa, gaze, energie electrica, daca e cazul

                           -Incalzirea se va face, la cererea clientului, fie cu invertere cu aer cald/rece, fie  prin instalarea unei centrale pe gaz. Cladirea este prevazuta  cu sistem de detectie a scurgerilor de gaze;

Detalii imobil

Pret/m2 15,00 € / luna
Incaperi 24
Strada Unirii 211
Suprafata 1650 m2
Structura s+p+4
Numar locuri de parcare 10
An constructie 2010

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..