Vanzare casa 9 camere

Zona Central, Busteni vezi harta

150.000 €

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2020
Rata credit de la 3,123 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 701811

* campuri obligatorii

Casa P+E situata in zona semicentrala a localitatii la cateva sute de metri de DN1, la cateva minute de mers fata de centru sau de telecabina; Casa este formata din 2 corpuri de cladire, unul din lemn care necesita renovare fiind o constructie mai veche si unul nou ( 1995 ) izolat cu polisitren de 5 cm in 2008 fiind compartimentata astel:P - 2 camere ce necesita renovare, 2 camere complet renovate, livig, bucatarie, baie si casa scarii;E - 4 camere din care una are baie proprie functionala, una are baia facuta dar trebuie executate legaturile pentru caldura si apa;Pod foarte mare unde se pot realiza inca 3 camere.In curte exista garaj, si 2 magazii.Utilitati: apa, gaz, electricitate, canalizare, centrala termica ( pentru apa menajera si incalzire )si un instant de apa calda functional.Pret negociabil.


Detalii imobil casa 9 camere

Pret/m2 535,71 €
Comision 2.5%
Camere 9
Suprafata 280 m2
Structura -
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Ciprian Kore

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Busteni

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 11 Decembrie 2014

Vechime: 10 ani, 10 luni

Comision perceput: 2.5%

Colex Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 10 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 2.5%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Busteni
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..