Vanzare casa 11 camere

Zona Cezar Petrescu, Busteni vezi harta

250.000 €

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2020
Rata credit de la 5,205 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 701831

* campuri obligatorii

Vila de vanzare in Busteni, cartier Cezar Petrescu, compusa din demisol:3 camere,  baie, beci, hol in suprafata construita de 121,55mp; parter format din  doua camere, bucatarie, 2 wc, 2  camere /bai, doua verande, 2 holuri in suprafata construita de 167,88 mp si etaj format din 4 camere, baie, hol,  doua balcoane in suprafata construita de 146,59 mp. Imobilul mai dispune de un corp de constructie  compus din doua camere si un hol in suprafata construita de 30,60 mp.
 Constructia este edificata din caramida si lemn, invelita cu tabla, incalzirea se face cu centrala termica si sobe pe gaz.
Vila dispune de teren aferent in  suprafata de 935 mp.
Vila este intr-o stare buna, are deschidere la 3 strazi, iar pozitionarea o face idela pentru multe activitati turistice.


Detalii imobil casa 11 camere

Pret/m2 536,48 €
Comision 2.5%
Camere 11
Suprafata 466 m2
Structura -
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Mihaela

Zone: toate zonele din Busteni

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 28 Noiembrie 2011

Vechime: 9 ani, 10 luni

Comision perceput: 2.5%

Colex Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 10 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 2.5%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Busteni
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..