Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare apartament 2 camere

Zona Poiana Tapului, Busteni vezi harta

89.000 €

Ultima actualizare: 10 Aprilie 2021
Rata credit de la 1,872 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 725737

* campuri obligatorii

Apartament de vanzare in Busteni de 2 camere situat in cartierul Poiana Tapului, intr-un imobil construit in 2000. Apartamentul  se afla la etajul 3 si are o suprafata de 63.7 mp.
Apartamentul detine si o boxa la demisol, este finisat  cu materiale de calitate si se vinde complet mobilat si utila, cu mobila moderna de calitate facuta pe comanda. Apartamentul este racordat si bransat la toate utilitatile.
Pretul este negociabil.


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 1.397,17 €
Comision 2.5%
Camere 2
Suprafata 63.7 m2
Etaj P
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 2016
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Parcare privata

Raluca Cojan

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 5 Martie 2020

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 2.5%

Colex Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Noiembrie 2011
  • Vechime: 11 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 2.5%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Busteni
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..