Vanzare apartament 2 camere

Zona Central, Busteni vezi harta

67.000 €

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2021
Rata credit de la 1,395 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 701775

* campuri obligatorii

Apartament cu 2 camere situat in cartierul Silva intr-un imobil construit din caramida in anii 1980; apartamentul este decomandat, complet renovat ( gresie, faianta, parchet de bambus, tamplarie termopan PVC )si se vinde cu bucataria partial mobilata.Utilitati: apa, gaz, electricitate, canalizare, centrala proprie.Apartamentul are boxa la subsolul blocului.Pret usor negociabil.


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 930,56 €
Comision 2.5%
Camere 2
Suprafata 72 m2
Etaj 2/-
Compartimentare decomandat

Ciprian Kore

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Busteni

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 11 Decembrie 2014

Vechime: 11 ani, o luna

Comision perceput: 2.5%

Colex Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Noiembrie 2011
  • Vechime: 11 ani, o luna
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 2.5%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Busteni
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..