Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ultracentral,Busteni,24,55mp,centrala proprie,mob,ut,260eurluna

55 m2, 2/4

260 € / luna

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2017

Proprietar- inchiriez apartament 55mp,,Busteni,ultracentral modernizatet,imobil izolat termic,anvelopat, 2/4,la partia de schii Kalinderu mob,utilat,centrala proprie, pe termen lung,pozitionat cu fata spre padure ,spatios cu balcon, Ap detine , frigider ,masina de spalat automata,televizor,cablu RDS -, termopane,.In fata imobilului parcare si magazin alimentar,accesul se face usor din soseua Libertatii,In apropiere de GARA , biserica,primarie. Magazine LIDL.,PENNY - Market 260 E/luna .contact 0733229070 - ,plata 1+1 (garantie) Plata utilitatilor se face in functie de consum nu sunt cheltuieli suplimentare ;fara asociatie bloc

Admit si schimb conditii similare sau schimb folosinta termen lung,conditii similare:centrala proprie ,regim mic de inaltime,zona ultracentrala BUCURESTI PENTRU BUSTENI

Detalii imobil Ultracentral,Busteni,24,55mp,centrala proprie,mob,ut,260eurluna

Garantie 1 €
Camere 2
Strada Partia Calinderu
Suprafata 55 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..