Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila Busteni langa Padurea Cantacuzino, suprafata totala teren: 313 mp

215 m2, D+P+E+M,, an constructie: 2009

180.000 €

Ultima actualizare: 30 August 2017
Rata credit de la 3,640 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Descrierea proprietatii: Vila Busteni, Zamora, D+P+E+M, 5 dormitoare, living + dining, 2 bucatarii, 5 bai, 2 balcoane, terasa acoperita, terasa descoperita, camara si alte incaperi pentru depozitare, curte amenajata.

Pozitionare: vis-a vis de Crucea de pe Caraiman, la 50 m de Padurea Cantacuzino si drumul de acces catre Varful Baiului. Casa este insorita in permanenta de la rasarit pana la apus, toate ferestrele fiind cu vedere neobstructionata catre Caraiman.

Facilitati:. Accesul in cartierul Zamora si pana la proprietate se poate face prin 4 cai de acces din DN1. Drumurile de acces din DN1 sunt asfaltate integral.

Vecinatati: vile elegante, proprietarii acestora fiind persoane civilizate si deosebit de cumsecade. Zona este foarte linistita!

Utilitati : racordata la toate utilitatile publice: apa curenta, canalizare, energie electrica, gaze, salubrizare, televiziune prin cablu si internet de mare viteza. Centrala termica pe gaz, rezervor de apa de siguranta de 1.000 Litri cu hidrofor.

Constructia: an 2008, din caramida poroterm, termoizolatie 10 cm (demisol, parter, etaj 1) iar mansarda din lemn / rigips, termoizolatie.

Eficienta energetica inalta datorata tamplariei PVC cu geamuri termopan de calitate si anveloparii exterioare cu polistiren de grosime 10 cm. Detine certificate energetic.

Certificat energetic : clasa B, nota 93,09.

Suprafete :

·       Suprafata totala de teren: 313 mp.

·       Suprafata construita (amprenta la sol): 83 mp.

·       Suprafata construita desfasurata (cu balcoane):  269 mp.

·       Suprafata utila : 214,52 mp.

·       Regim de inaltime : D+P+1E+M.

Descriere nivele

Demisol : suprafata utila de 25,21 mp, este compartimentat in 2 incaperi nedecomandate avand destinatiile de bucatarie, ce deserveste terasa exterioara (acoperita si neacoperita) respectiv camera tehnica pentru spalatorie si uscare rufe si este dotata si cu o toaleta ce deserveste si terasa acoperita (foisorul) si terasa neacoperita (zona de plaja).

Parter : hol de intrare (9.70 de mp utili), baie cu dus (4.25  mp utili), sas pentru baie (3.48 mp utili), dining + living ce comunica intre ele (9.43 mp + 32,34 mp utili), bucatarie inchisa (4.36 mp utili), casa scarii – inchisa (12,26 mp), spatiu de depozitare dedesubt (supr. utila de 3.48 mp).

Etajul 1 : dormitor 1 (16.39 mp) cu balcon comnun; dormitor 2 (16.33 mp) cu balcon comun; dormitor 3 (10.91 mp); baie cu cada de colt (4.35 mp), baie cu cada (4.77 mp); Sas baie (4.55 mp) si casa scarii (12.26 mp).

Mansarda: dormitor 4 (17.99 mp), dormitor 5 (12.64 mp), toaleta cu dus (2.08 mp), hol (13.64 mp).

Terasa acoperita: Foisor de 20 mp dotat cu gratar construit din caramida aparenta pentru lemn sau carbune, cu vedere la Caraiman, inconjurata de brazi si tuya, gazon. Pe timp de primavara-toamna - iarna, foisorul se inchide cu folie 0,5mm de tip Crystal Clear ce ofera protectie fara a diminua campul vizual.

Terasa libera (zona de plaja): din foisor se iese pe terasa neacoperita de 25 mp pavata cu piatra de munte, pozitionata spre sud si Caraiman, cu vedere libera catre Cruce, Cota 1400 si Cota 2000. Sub terasa este amenajata o sala de aprox 30 mp ce poate fi utilizata ca spatiu de depozitare, crama dar si ca sala de sport, fiind anvelopata termic.

Curtea : Curtea proprietatii este amenajata peisagistic, cu o atentie deosebita acordata detaliilor: garduri vii din tuya columnaris cu inaltime de peste 3 m, brazi si molizi , gazon, pavaj din piatra de munte

Dotari / mobilier

Vila este ultrafinisata, dotata si mobilata complet, modern.

Fiecare bucatarie este dotata cu mobilier de bucatarie, aragaz, hota si frigider. Bucataria principala are masina de spalat vase.

Persoana de contact: Tel 0744 216338, email: amindroiu@yahoo.com

Detalii imobil Vila Busteni langa Padurea Cantacuzino, suprafata totala teren: 313 mp

Camere 5
Strada Zamora
Suprafata 215 m2
Structura D+P+E+M,
Bai 5
Suprafata teren 313 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2009
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..