Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Teren I 500 mp I Sisesti I posibilitate cumparare 2 loturi apropiate

Zona Sisesti, Bucuresti vezi harta

100.000 €

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 733210

* campuri obligatorii

Experiența în imobiliare ne-a arătat in decursul anilor faptul că cea mai bună investiție de pe Pământ este pământul. Mark Twain spunea: "Cumpărați pământ, nu îl vor mai putea reproduce".
Avem plăcerea de a vă oferi spre vânzare teren generos, perfect pentru o investiție în zona Baneasa-Sisesti - o locație liniștită, dar care beneficiaza de accesul facil catre soselele principale, cât si către mijloace de transport in comun.
Terenul însumează 500 mp, are un front stradal de 20 metri și dispune de utilitățile zonei.
Se spune despre frumusețea naturii că este egalată numai de frumusețea sufletului. Așadar, caracteristicile viitorului proprietar al acestei curți sunt clare. În această perioadă am realizat cu toții cât de importantă este legătura omului cu natura, astfel casa ce dispune de curte va ofera libertatea si linistea de care aveti nevoie. Aici este locul dumneavoastra! In curte veți putea avea propriul refugiu, unde indiferent de anotimp aceasta va oferi un beneficiu – vă puteți bronza ori bălaci vara în piscină, toamna puteți admira frunzele arămii, iar pe timp de iarnă, carei familii nu i-ar plăcea să-și surprindă copiii cu un om de zapadă? Totodată, primăvara veți asista la o renaștere, cea a naturii, fiind un moment prielnic pentru a vă stabili idealurile pentru anul ce urmează.
Terenul reprezintă o oportunitate de investiție, îndeplinind toate criteriile pentru a deveni o locuinta superba unde oricine ar dori sa locuiască datorită accesului facil catre principalele puncte de reper ale zonei.
Exista posibilitatea de a achitiona inca o percela, se vede in poza de mai sus ca sunt 2 parcele foarte apropiate
Doriți mai multe informații? Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună oportunitate pentru dvs.


Detalii imobil Teren I 500 mp I Sisesti I posibilitate cumparare 2 loturi apropiate

Suprafata 500 m2
Certificat urbanism DA
Sosea pietris

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Sisesti Baneasa Mall Baneasa 2 Cocosi

Sorlescu Victor

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 Aprilie 2021

Vechime: informatie in curs de actualizare

PYF Real Estate

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 Aprilie 2021
  • Vechime: 4 luni
  • Numar agenti: 6
  • Comision perceput: %
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..