Acest anunt nu mai este activ

Vanzare teren

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

3.290.000 €

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 705801

* campuri obligatorii

Va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un teren situat la intrarea in complexul Militari Residence, invecinat cu Ballroom Militari Residence si Terasa Aqua Garden, avand deschidere la strada Rezervelor de 42ml si la strada Tineretului de 40ml, avand o suprafata masurata de 13.668,74 mp (14.000 mp din acte).Terenul are o pozitie excelenta in zona si este pretabil atat pentru dezvoltarea unui complex rezidential cu regim maxim de inaltime, cat si pentru dezvoltarea unui complex comercial aerisit. Principalul atu al terenului este dat de unicitatea sa, avand in vedere urmatoarele avantaje pe care le prezinta: pozitia in zona, suprafata si dubla deschidere, regimul redus de inaltime al constructiilor invecinate si retragerea acestora fata de teren.

Pentru informatii suplimentare legate de acest teren, la achizitia caruia beneficiati de COMISION 0%, contactati-ne!


Detalii imobil teren

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 14000 m2
Certificat urbanism DA
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Iuliu Maniu, Rezervelor, Tineretului, Ballroom Militari, Militari Residence, Drumul Osiei, Chiajna, Rosu, Militari, metrou Pacii, metrou Preciziei, centura Bucuresti, Tineretului Residence, Militari

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..