POZITIE EXCELENTA, langa METROU PACII, Militari, COMISION 0%, zona M2

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

2.250.000 € + TVA

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 689766

* campuri obligatorii

Teren in suprafata de 5200 mp pretabil pentru dezvoltare rezidentiala situat in Militari zona Pacii. Are deschidere de aproximativ 130 ml, la doua strazi asfaltate cu acces imediat din bulevardul Iuliu Maniu.
Pe teren se afla constructii cu o suprafata totala de aprox. 1000 mp si toate utilitatile functionale (apa, canal, energie electrica, gaze naturale).Conform Certificatului de Urbanism indicatorii terenului sunt:ZONA MIXTA = M2
CUT = 3.5
POT = 70%
REGIM DE INALTIME = 2S+P+7EViitorul proiect poate avea urmatoarele caracteristici:Cladiri cu regim de inaltime de la 1S+P+4E+5R pana la 2S+P+7E
Suprafata construita desfasurata = 18.483 mp
Suprafata subsoluri pana la = 8000 mp
Nr. ~ de unitati = 250 (apartamente cu doua camere)
Nr. ~ locuri de parcare la subsol = 260
Nr. ~ locuri de parcare la sol = 60Imobilul, mai mult decat potrivit pentru un proiect rezidential de mari dimensiuni, este situat in Cartierul Militari, langa statia de metrou Pacii, lIDL, Kaufland si autogara Militari, are acces direct din bulevardul Iuliu Maniu si se afla chiar in apropierea facilitatilor cartierului (piata, gradinite, scoli, mijloace RATB si metrou, centre comerciale)Proprietate reprezentata exclusiv de IMOZONE.
COMISION 0% DE LA CUMPARATOR.


Detalii imobil POZITIE EXCELENTA, langa METROU PACII, Militari, COMISION 0%, zona M2

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 5200 m2
Certificat urbanism DA
Intabulare DA
Canalizare canal
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Imobilul este situat in Cartierul Militari, in zona Pacii, langa statia de metrou si are acces direct din bulevardul Iuliu Maniu. Terenul este ideal pentru un proiect rezidential fiind chiar in apropierea facilitatilor cartierului (piata, gradinite, scoli, mijloace RATB si metrou, centre comerciale)

Mihai Marin

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 12 Iulie 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

ImoZone

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iunie 2011
  • Vechime: 13 ani, 12 luni
  • Numar agenti: 13
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: Crangasi, Drumul Taberei, Militari
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..