Teren Bun Prelungirea Ferentari Stradal

Zona Ferentari, Bucuresti vezi harta

445.000 € (358,87 € / m2)

Ultima actualizare: 24 Iunie 2020

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 702663

* campuri obligatorii

Apulum 94 cu 25 de ani activitate in serviciul clientilor sai va propune un teren situat pe o artera intens circulata cu front stradal generos (28 ml deschidere), dreptunghi (adancime 44ml), toate utilitatile sunt prezente, pe teren exista 2 constructii demolabile - ce au avut functiune de locuinta, in rest e liber. Artera (Prelungirea Ferentari la intersectia Toporasi, pe partea cu biserica) este intens circulata, terenul este pretabil pentru orice, constructii civile, spatii comerciale, servicii. Suprafata totala este de 1240mp. Metrou Eroii Revolutiei este la 10-15 minute mers pe jos, parcul Tineretului si parcul Carol la 15-20 minute mers pe jos, acces facil catre orice punct din oras si centura Bucurstiului prin Giurgiului,toate utilitatile, documetele pregatite pentru vanzare, Daniel, Apulum 94


Detalii imobil Teren Bun Prelungirea Ferentari Stradal

Pret/m2 358,87 €
Suprafata 1240 m2
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Duta Daniel

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 29 August 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Apulum 94

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Octombrie 2014
  • Vechime: 26 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 14
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..