Vanzare teren

Zona Bucurestii Noi, Bucuresti vezi harta

64.500 € (228,72 € / m2)

Ultima actualizare: 23 Mai 2020

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 685789

* campuri obligatorii

Va oferim spre vanzare un teren pentru constructii cu o suprafata de 282 mp in zona Bucurestii Noi - Sos. Chitilei in planul 2- Maica Teofana. In imediata apropiere se afla transport public. Terenul este intravilan, are deschidere stradala de 10.4 ml. . Se preteaza pentru constructii rezidential, birouri sau investitie.Terenul are toate utilitatile la poarta : gaze , apa , curent, canalizare .
Se afla in intravilan si are calcan pe stanga pe o lungime de 15 ml.
Deschiderea de 10.05 ml este suficienta pentru orice tip de casa.Strada curata, asfaltata , cu alei pietonale late si fara rromi, vecini de calitate.Posibilitate constructie fara PUD P + 1 cu PUD P+1+M
POT 60%
Retrageri spate 5 ml , retragere fata 3ml .
28 ml - 8ml = 20 ml disponibili pentru constructie !Acte : cadastru si intabulare, certificat de mostenitor , iesire din indiviziune, certificat de urbanism din Noiembrie 2018.
Fara litigii, tevi prin teren sau alte minuni.
Toate utilitatile sunt la poarta : gaze ,apa , curent electric ,canalizare.Fara costuri de demolare constructii vechi sau alte probleme !Pentru vizionare sau detalii va asteptam cu un telefon : 0788.364.188.


Detalii imobil teren

Pret/m2 228,72 €
Suprafata 282 m2
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Olaru Normund Anghel

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 18 Octombrie 2016

Vechime: informatie in curs de actualizare

Apulum 94

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Octombrie 2014
  • Vechime: 26 ani, 5 luni
  • Numar agenti: 14
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..