Proprietate Buna pentru Dezvoltare Proiect Sector 4

Zona Berceni, Bucuresti vezi harta

226.300 € (62,00 € / m2)

Ultima actualizare: 31 August 2020

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 714043

* campuri obligatorii

TEREN Proiect industrial, hala sau comercial-depozitare INTRAVILAN SECTOR 4, ZONA MIXTA
Berceni, Drumul Bercenarului, Strada Pogoanelor, In spatele C.E.T. Sud Progresul
Va propun un teren bun situat in intravilanul sectorului 4. Terenul are 3650 mp, cu doua deschideri, ca si utilitati are Curect Electric, pentru apa vecinii au forat la o adancime de 25m iar gazele sunt la aproximativ 150-200 ml,
Terenul este incadrat in subzona mixta M3 , P.O.T. 60% C.U.T. =2,5, subzona situata in afara limitgelor zonei protejate, avand regim de construire continuu sau discontinuu si inaltimi maxime de P+4 niveluri. Imobilul este incadrat in zona fiscala -C-.
Certificatul de urbanism prevede posibilitatea acoperirii pe 75% din teren cu constructii de P+2, tot aici ni se dau urmatoarele retrageri, 5 m de strada Pogoanelor, minim 3m dar nu mai mult de 1/3 din inaltinea constructiei masurata la cornisa, in cazul in care h/3 este mai mare de 10m retragerea posterioara poatge ramane 10m, se prevede de asemenea amenajarea unui spatiu verde de 30% din suprafata totala a proiectului din care 2/3 trebuie sa fie la sol.


Detalii imobil Proprietate Buna pentru Dezvoltare Proiect Sector 4

Pret/m2 62,00 €
Suprafata 3650 m2
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Duta Daniel

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 29 August 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Apulum 94

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Octombrie 2014
  • Vechime: 26 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 14
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..