Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Vanzare garsoniera Tineretului, Bucuresti

35.7 m2, 4/8, an constructie: 1982

47,000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,092 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare garsoniera Tineretului, Bucuresti - Agentie Imobiliara vanzare garsoniera Tineretului, Bucuresti - images 1 vanzare garsoniera Tineretului, Bucuresti - images 2 vanzare garsoniera Tineretului, Bucuresti - images 3 vanzare garsoniera Tineretului, Bucuresti - images 4
vanzare garsoniera Tineretului, Bucuresti - images 5 vanzare garsoniera Tineretului, Bucuresti - images 6 vanzare garsoniera Tineretului, Bucuresti - images 7 vanzare garsoniera Tineretului, Bucuresti - images 8 vanzare garsoniera Tineretului, Bucuresti - images 9
Vezi toate fotografiile

Coldwell Banker va prezinta o garsoniera deosebita in zona Tineretului.
Garsoniera este situata la etajul 4 din 8 al unui bloc foarte curat si civilizat construit in anul 1982.
Proprietatea este decomandata si are o suprafata utila de 35,7mp. Este renovata recent cu finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet, geam termopan cu tamplarie pvc, balcon inchis in termopan, usa metalica.
Vederea este una placuta catre un parc special amenajat pentru copii.
Garsoniera se poate vinde si mobilata. Pretul mobilierului se va discuta in urma vizionarii.
Toate actele sunt la zi.


Detalii imobil garsoniera Tineretului, Bucuresti

Comision 3%
Camere 1
Suprafata 35.7 m2
Etaj 4/8
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1982
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta

Cartierul Tineretului se afla in sectorul 4 al Capitalei si insumeaza 62,5 ha. Denumirea a fost preluata de la Parcul Tineretului. Cartierul Tineretului este delimitat in prezent de Splaiul Unirii in partea de nord-est, bd. Gheorghe Sincai (care a preluat si o parte din binecunoscuta str. Lanariei) la vest si bd. Tineretului in partea de sud.
La inceputul anilor 60, a fost realizata una dintre principalele artere ale Bucurestiului, care continua axa nord-sud, cunoscuta la inceput sub denumirea de Magistrala Nord-sud, pentru ca mai tarziu sa primeasca numele pe care îl poarta astazi - bd. Dimitrie Cantemir. Amenajarea acestei importante artere de circulatie a orasului a dus totodata la dezvoltarea intregii zone de sud a capitalei. La sfarsitul deceniului al VI-lea a inceput amenajarea celui mai mare parc din sudul Bucurestiului. Si pentru ca aceasta investitie (care a inlocuit o groapa de gunoi cu un spatiu plantat si amenajat), a fost realizata conform practicii din acea perioada (prin munca voluntara a tineretului din scoli si fabrici), si a primit denumirea de Parcul Tinererului inca din 1972.
Parcul Tineretului este situat in partea de sud a orasului Bucuresti, la o mica distanta de zona denumita Valea Plangerii, avand o suprafata de aproximativ 80 de hectare. In parc a fost amplasata Sala Ioan Kunst Ghermanescu, noua denumire a Salii Polivalente, destinata unor actiuni culturale si competitiilor sportive. Parcul dispune de mari suprafete de joaca pentru copii, spatii de odihna si un debarcader cu dane pentru barci cu rame. Accesul se poate face atat prin piata Sincai, cat si prin Piata Brancoveanu.
Vecinatatea unor case mici si insalubre, intr-un procent destul de mare, a facut ca pe plansetele urbanistilor din aceea perioada sa apara un mic ansamblu de blocuri, menite sa inlocuiasca casele patriarhale joase care aveau curti cu verdeata si strazi pline de praf. Odata cu inceputul anului 1970, pe teritoriu cartierului au fost construite 150 de blocuri in etape diferite. In timp ce cartierul era in dezvoltare, au inceput sa fie realizate din ce in ce mai multe blocuri cu un regim de inalţime de P+10E, ceea ce a dus la o aglomerare si o indesire a constructiilor initiale. In anii 80 au fost executate si ultimele blocuri ale noului cartier Tineretului. Zona Tineretului este deservita de 30 de strazi si dispune de toate retele tehnico-edilitare. In ceea ce priveste transportul in comun din zona, cartierul beneficiaza de acces direct la metrou (Magistrala M1) prin statia Timpuri Noi, aplasata la intersectia dintre Splaiul Unirii, bd. Gheorghe Sincai si Calea Vacaresti. Si prin statia Tineretului de pe Magistrala M3. Nu in ultimul rand, pe cele patru artere importante (de circulatie) ale cartierului (bulevardele Gheorghe Sincai, Tineretului, Calea Vacaresti si Splaiul Unirii) exista linii de autobuz, troleibuz si posibilitatea accesului la o linie de tramvai care continua soseaua Mihai Bravu (prin Calea Vacaresti), catre cartierul Berceni, si linia de tramvai care tranveseaza bulevardul Gheorghe Sincai si se continua cu Nerva Traian, catre Vitan. Tot cartierul dispune de o unitate de invatamant gimnazial, un liceu (Sincai) si trei facultati particulare (Nicolae Titulescu, Dimitrie Cantemir, Titu Maiorescu), precum si un camin particular al Universitatii Nicolae Titulescu, si un alt camin studentesc in constructie al Universitatii Titu Maiorescu. Comertul se desfasoara multumitor, spatiile pentru aceasta functiune fiind asigurate de parterul blocurilor.
Zona Tineretului dispune si de doua piete agroalimentare de mici dimensioni, precum si de doua hypermarketuri Mega Image.
Vecinatati : restaurant Romantica, bar Pasha by Noah, Coquet Pub, restaurant Hanul Haiducilor, restaurant Casa Arcasului,  restaurant Coin Vert, cafenea Costa Coffee 2, restaurant Alexix, restaurant Contesa, restaurant Taverna La Misto, bar Glow Club Caffe, restaurant Thalia Tineretului, club Sfinakia, club Baza Militara, restaurant De Cartier, restaurant Davvero, restaurant Umbra Ardealului , Daimon club.
Banci : ING, Transilvania, Banc Post, BRD.
Farmacii : Dona, Catena, Help Net, Centrofarm.
RATB: Tramvaie (19), Autobuze (313,312,381,178,323),
Metrou (Tineretului).

Raporteaza problema

Tiberiu Stanculete

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere si case de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 8 Mai 2012

Vechime: 7 ani, 3 luni

Comision perceput: 3%

Coldwell Banker Banu Manta

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 12 Aprilie 2012
  • Vechime: 6 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de lux
  • Zone: 1 Mai, Bucurestii Noi, Nord, Gara de Nord, Dorobanti, Snagov, Baneasa, Piata Victoriei, Grivitei, Herastrau, Floreasca, Primaverii, Domenii, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

ID anunt: MDC-48412
Anuntul: Vanzare garsoniera Tineretului, Bucuresti
Introdus la data de: 6 August 2012
Verificat ultima data: 28 Septembrie 2012
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.924 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.466 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..