Acest anunt nu mai este activ

Vanzare garsoniera

Zona Tineretului, Bucuresti vezi harta

47.000 €

Coldwell Banker va prezinta o garsoniera deosebita in zona Tineretului.
Garsoniera este situata la etajul 4 din 8 al unui bloc foarte curat si civilizat construit in anul 1982.
Proprietatea este decomandata si are o suprafata utila de 35,7mp. Este renovata recent cu finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet, geam termopan cu tamplarie pvc, balcon inchis in termopan, usa metalica.
Vederea este una placuta catre un parc special amenajat pentru copii.
Garsoniera se poate vinde si mobilata. Pretul mobilierului se va discuta in urma vizionarii.
Toate actele sunt la zi.


Detalii imobil garsoniera

Comision 3%
Camere 1
Suprafata 35.7 m2
Etaj 4/8
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1982
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Cartierul Tineretului se afla in sectorul 4 al Capitalei si insumeaza 62,5 ha. Denumirea a fost preluata de la Parcul Tineretului. Cartierul Tineretului este delimitat in prezent de Splaiul Unirii in partea de nord-est, bd. Gheorghe Sincai (care a preluat si o parte din binecunoscuta str. Lanariei) la vest si bd. Tineretului in partea de sud.
La inceputul anilor 60, a fost realizata una dintre principalele artere ale Bucurestiului, care continua axa nord-sud, cunoscuta la inceput sub denumirea de Magistrala Nord-sud, pentru ca mai tarziu sa primeasca numele pe care îl poarta astazi - bd. Dimitrie Cantemir. Amenajarea acestei importante artere de circulatie a orasului a dus totodata la dezvoltarea intregii zone de sud a capitalei. La sfarsitul deceniului al VI-lea a inceput amenajarea celui mai mare parc din sudul Bucurestiului. Si pentru ca aceasta investitie (care a inlocuit o groapa de gunoi cu un spatiu plantat si amenajat), a fost realizata conform practicii din acea perioada (prin munca voluntara a tineretului din scoli si fabrici), si a primit denumirea de Parcul Tinererului inca din 1972.
Parcul Tineretului este situat in partea de sud a orasului Bucuresti, la o mica distanta de zona denumita Valea Plangerii, avand o suprafata de aproximativ 80 de hectare. In parc a fost amplasata Sala Ioan Kunst Ghermanescu, noua denumire a Salii Polivalente, destinata unor actiuni culturale si competitiilor sportive. Parcul dispune de mari suprafete de joaca pentru copii, spatii de odihna si un debarcader cu dane pentru barci cu rame. Accesul se poate face atat prin piata Sincai, cat si prin Piata Brancoveanu.
Vecinatatea unor case mici si insalubre, intr-un procent destul de mare, a facut ca pe plansetele urbanistilor din aceea perioada sa apara un mic ansamblu de blocuri, menite sa inlocuiasca casele patriarhale joase care aveau curti cu verdeata si strazi pline de praf. Odata cu inceputul anului 1970, pe teritoriu cartierului au fost construite 150 de blocuri in etape diferite. In timp ce cartierul era in dezvoltare, au inceput sa fie realizate din ce in ce mai multe blocuri cu un regim de inalţime de P+10E, ceea ce a dus la o aglomerare si o indesire a constructiilor initiale. In anii 80 au fost executate si ultimele blocuri ale noului cartier Tineretului. Zona Tineretului este deservita de 30 de strazi si dispune de toate retele tehnico-edilitare. In ceea ce priveste transportul in comun din zona, cartierul beneficiaza de acces direct la metrou (Magistrala M1) prin statia Timpuri Noi, aplasata la intersectia dintre Splaiul Unirii, bd. Gheorghe Sincai si Calea Vacaresti. Si prin statia Tineretului de pe Magistrala M3. Nu in ultimul rand, pe cele patru artere importante (de circulatie) ale cartierului (bulevardele Gheorghe Sincai, Tineretului, Calea Vacaresti si Splaiul Unirii) exista linii de autobuz, troleibuz si posibilitatea accesului la o linie de tramvai care continua soseaua Mihai Bravu (prin Calea Vacaresti), catre cartierul Berceni, si linia de tramvai care tranveseaza bulevardul Gheorghe Sincai si se continua cu Nerva Traian, catre Vitan. Tot cartierul dispune de o unitate de invatamant gimnazial, un liceu (Sincai) si trei facultati particulare (Nicolae Titulescu, Dimitrie Cantemir, Titu Maiorescu), precum si un camin particular al Universitatii Nicolae Titulescu, si un alt camin studentesc in constructie al Universitatii Titu Maiorescu. Comertul se desfasoara multumitor, spatiile pentru aceasta functiune fiind asigurate de parterul blocurilor.
Zona Tineretului dispune si de doua piete agroalimentare de mici dimensioni, precum si de doua hypermarketuri Mega Image.
Vecinatati : restaurant Romantica, bar Pasha by Noah, Coquet Pub, restaurant Hanul Haiducilor, restaurant Casa Arcasului,  restaurant Coin Vert, cafenea Costa Coffee 2, restaurant Alexix, restaurant Contesa, restaurant Taverna La Misto, bar Glow Club Caffe, restaurant Thalia Tineretului, club Sfinakia, club Baza Militara, restaurant De Cartier, restaurant Davvero, restaurant Umbra Ardealului , Daimon club.
Banci : ING, Transilvania, Banc Post, BRD.
Farmacii : Dona, Catena, Help Net, Centrofarm.
RATB: Tramvaie (19), Autobuze (313,312,381,178,323),
Metrou (Tineretului).

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..