Vanzare garsoniera

Zona Parcul Carol, Bucuresti vezi harta

82.000 € + TVA

Ultima actualizare: 13 Iunie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 638256

* campuri obligatorii

COMISION 0! Pentru detalii suplimentare, toate tipurile de apartamente si lista completa cu unitati disponibile vizitati:


 


frigului16.ro


 


Studio nou de vanzare in cel mai nou ansamblu rezidential din zona Parcul Carol - Tineretului, Frigului 16, pe Strada Frigului nr. 16, la doar cateva minute de mers pe jos atat de Parcul Carol si de statia de metrou Tineretului. Ansamblul rezidential este in constructie si va fi finalizat la inceputul anului 2020, cand 35 apartamente noi vor fi predate viitorilor proprietari.


Studioul din prezentare este tipul P1, situat la parterul imobilului, cu suprafata construita de 56.35 mp (48.34 mp suprafata utila la care se adauga gradina cu suprafata de 8.27 mp), decomandat, cu bucataria inchisa. Locurile de parcare pot fi achizitionate separat, la pretul de 12.000 euro + TVA (subteran) si 9.000 euro + TVA (suprateran).


Va fi predat complet finisat si va beneficia printre altele de:


Centrala termica in condensatie
Aparat de aer conditionat in living
Tamplarie PVC 7 camere cu deschidere oscilobatanta
Gresie + faianta – 3 variante
Parchet triplustratificat – 3 variante
Obiecte sanitare de calitate (Italia/Spania)
Usa intrare metalica PINUM 


Frigului 16 este amplasat pe un teren cu suprafata totala de aproximativ 1500 mp, va avea regimul de inaltime S+P+5E si cate 6 apartamente pe nivel. Toate apartamentele sunt decomandate. Imobilul aduce pe piata un mix de garsoniere, si apartamente noi cu 2, 3 si 4 camere, a caror suprafata construita variaza intre 56 mp si 149 mp, apartamentele de la parter beneficiind de curti proprii generoase iar apartamentele noi de la ultimul nivel de terase ce ofera o priveliste spectaculoasa asupra imprejurimilor Parcului Carol.


Cert Invest, dezvoltatorul ansamblului rezidential Frigului 16 - Parcul Carol este unul dintre cei mai seriosi dezvoltatori imobiliari de pe piata din sectorul 4 cu experienta de peste 15 ani si avand in portofoliu 18 ansambluri rezidentiale noi finalizate si livrate pana acum.


PRETUL AFISAT NU INCLUDE TVA. Fara comision din partea cumparatorului.


Detalii imobil garsoniera

Pret/m2 1.464,29 €
Comision 2%
Camere 1
Suprafata 56 m2
Etaj P/5
Terase, balcoane 1
An constructie 2020
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mihaela Zodie

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere si case de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 14 Februarie 2015

Vechime: 14 ani, 6 luni

Comision perceput: 2%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 15 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 10
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..