Acest anunt nu mai este activ

Garsoniera Militari Wainer Pallada

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

27.800 €

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 661989

* campuri obligatorii

Bloc nou in constructie, P+6E, cu spatiu comercial la parter, apartamente si garsoniere foarte frumos compartimentate,decomandate cu centrala termica si calorifere, prize si intrerupatoare, finisaje alese de viitorul cumparator.
Bloc racordat la utilitatii gaz, canalizare, apa, enel, fibra optica, contorizare individuala.
Situat la 300m de statia de RATB 178 si 138, Penny market , Lidel, Mall "La stada", farmacii, Spa si Wellness Militari Residence in vecinatate, Metroul la 10-15min de mers pe jos, padure si lac.
Garsoniera decomandata cu bucatrie inchisa, baie cu geam , hol la intrare, balcon mare de 5m. Pret la cheie cu TVA 5% inclus, Comision 0%
Oferta valabila pentru plata cash 27.800e si plata cu credit 29.200 etaje intermediare iar la E6 pt plata cu cash 26.800e iar cu credit 28.200e


Detalii imobil Garsoniera Militari Wainer Pallada

Pret/m2 817,65 €
Camere 1
Suprafata 34 m2
Etaj 3/P+6
Material Beton
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..