Acest anunt nu mai este activ

Garsoniera New Parc Titan-Teilor

Zona 1 Decembrie 1918, Bucuresti vezi harta

33.900 €

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 719276

* campuri obligatorii

Amplasament
Garsoniera este amplasata vizavi de parcul Teilor si la aproximativ 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou 1 Decembrie 1918. In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Auchan Pallady, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si Ikea.
Imobil
Constructia imobilului este pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa.
Proprietate
Garsoniera este decomandata si are o suprafata totala de 28.41 mp. Aceasta este alcatuita din 1 camera de zi, 1 bucatarie, 1 grup sanitar, 1 hol si 1 balcon cu acces din camera de zi.
Facilități
Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.
Achiziție : Direct dezvoltator. Comision 0%
Avans 80% la antecontract - 33.900 Euro TVA 5% inclus
Avans 15% la antecontract - 37.700 Euro TVA 5% inclus
Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.


Detalii imobil Garsoniera New Parc Titan-Teilor

Comision 0% de la cumparator
Camere 1
Suprafata 28.41 m2
Etaj 2/3
Terase, balcoane 1
Material Caramida
An constructie 2021
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Metrou 1 Decembrie 1918 si Nicolae Teclu, mijloacele de transport in comun RATB : tramvai 40, 27, autobuz 311 la 15 minute de mers pe jos, parcurile IOR si Titanii, marile centre comerciale ale cartierului Titan : Auchan Titan,Iris Mall, Dedeman, Jumbo, Dechatlon, Ikea 2.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..