Vanzare casa 9 camere

Zona Piata Alba Iulia, Bucuresti vezi harta

299.000 €

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2019
Rata credit de la 7,920 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 643348

* campuri obligatorii

VIB & PARTNERS REAL ESTATE va propune spre achizitionare o vila in proximitatea Pietei Alba Iulia, la 7 minute de statia de Metrou Muncii, si in vecinatatea Bulevardului Decebal, statii ratb, ferita de zgomotul orasului, singur in curte, proaspat renovata si igienizata. Regim de inaltime D+P+1E+M, 9 camere.


Vila prezentata are o suprafata desfasurata de circa 240 mp, cu o suprafata a terenului de 160 mp, amprenta casei fiind de 80 mp, si este dispune de curte proprie de aproximativ 80 mp. In proces de renovare totala, cu usi interioare noi, aparate de aer conditionat pe fiecare nivel, geamuri PVC, instalatiile electrice schimbate, obiecte sanitare schimbate, parchet si gresie noi, dispune de 3 terase, 4 grupuri sanitare, o bucatarie, cu posibilitatea de a se mai amenaja una intr-o camera de la demisol, centrala proprie, panouri solare pentru perioada calduroasa a anului. Locuri de parcare la discretie, ale proprietarului. Se poate vinde mobilata sau nemobilata, in functie de nevoile viitorilor proprietari.


Pentru mai multe detalii si vizionari, va stam la dispozitie.


Detalii imobil casa 9 camere

Pret/m2 1.245,83 €
Comision 2%
Camere 9
Suprafata 240 m2
Structura 1
Bai 4
Suprafata teren 160 m2
Amprenta la sol 80m2
Mansarda DA
An constructie 1940
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mihai Radu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 22 Septembrie 2016

Vechime: 4 ani, 9 luni

Comision perceput: 2%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 15 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 11
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..