Vanzare casa 8 camere

Zona Dacia, Bucuresti vezi harta

180.000 €

Ultima actualizare: 21 Martie 2018
Rata credit de la 4,691 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 410513

* campuri obligatorii

Vanzare casa antebelica pe o strada adiacenta Occidentului. Casa are o arhitectura frumoasa, cu incaperi inalte si luminoase, care necesita lucrari ample de renovare, fiind impartita in demisol, parter inalt, etaj, pod mansardabil si o mica curte interioara. Proprietatea se vinde partial nefiind inclusa o camera de la parter in suprafata de 27mp pentru care nu exista acte. Imobilul nu este monument istoric, nu are risc seismic si a fost achizitionat in baza legii 112. Cod:KPV0949


Detalii imobil casa 8 camere

Comision 3%
Camere 8
Suprafata 300 m2
Structura D+P+1
Bai 3
Suprafata teren 110 m2
Deschidere 14
Amprenta la sol 100m2
Pivnita DA
Material Caramida
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1910
Compartimentare decomandat
Utilitati gaze
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt

Daniela Bordea

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 1 Iulie 2012

Vechime: 6 ani, 3 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 8 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 8
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..