Vanzare casa 8 camere

Zona Dacia, Bucuresti vezi harta

660.000 €

Ultima actualizare: 21 Martie 2018
Rata credit de la 17,200 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 399066

* campuri obligatorii

Vanzare vila Dacia. Va prezentam o vila construita in anul 1909. Vila este reprezentativa pentru aceasta perioada pastrand stilul arhitectural intact. Proprietatea a fost conservata foarte bine si este pretabila atat ca locuinta cat si ca imobil pentru birouri / reprezentanta de firma. Proprietatea este compusa din 8 camere si dependinte, are 2 garaje si parcare auto in curte pentru inca 3-4 masini. Camerele au o inaltime de 4.3 metri. Peste parter exista un pod amenajat care poate fi mansardat. Cod:KPV0844


Detalii imobil casa 8 camere

Comision 3%
Camere 8
Suprafata 183 m2
Structura S+P
Bai 3
Suprafata teren 483 m2
Deschidere 19
Amprenta la sol 253m2
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Caramida
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1909
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet
Sosea asfalt
Parcare privata

Claudiu Hategan

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Zone: Cotroceni, Dorobanti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 18 Iunie 2012

Vechime: 11 ani, 3 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 8 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 8
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..