Vanzare casa 8 camere

Zona Cotroceni, Bucuresti vezi harta

357.000 €

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2019
Rata credit de la 9,456 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 307027

* campuri obligatorii

Vanzare duplex 8 camere Cotroceni. Va prezentam un duplex amplasat intr-o frumoasa vila in stil brancovenesc din zona Cotroceni care reprezinta 2/3 din total vila si care cuprinde etajul 1 (5 camere) + mansarda imobilului (3 camere) + supra-mansarda (cele doua turnulete acoperis transformate in dormitor & dressing room), alaturi de 70% din cei 135mp curte libera. Duplexul a fost modernizat integral in interior in 2008 si intreaga mansarda a fost amenajata in spatiu util. Proprietatea este utilizata in acest moment ca sediu de firma (cu 19 statii de lucru, camera server – se poate face o oferta separata pentru intreg mobilierul) insa poate fi folosita si rezidential, chiar transformata in 2 apartamente distincte cu peste 125 mp utili fiecare. Duplexul are acces complet separat de parter si beneficiaza si de spatii de depozitare in subsolul imobilului. Parc in imediata proximitate. Cod:KPV0859


Detalii imobil casa 8 camere

Comision 3%
Camere 8
Suprafata 272 m2
Structura 1+M
Bai 3
Suprafata teren 285 m2
Deschidere 12
Amprenta la sol 150m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate renovata
An constructie 1940
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Claudiu Hategan

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Zone: Cotroceni, Dorobanti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 18 Iunie 2012

Vechime: 12 ani, 9 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 9 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..