Vanzare casa 8 camere

Zona Colentina, Bucuresti vezi harta

194.900 €

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2019
Rata credit de la 5,164 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 638434

* campuri obligatorii

VIB Imobiliare va propune spre achizitionare o casa construita in 1964, desfasurata astfel: Parter - 74 mp, living - 17 mp, 3 dormitoare, cu suprafete de 13.50 mp, 13.50 si 6.50 mp, antreu, spatii depozitare, baie (4 mp); Etajul 1 - 80 mp, 3 dormitoare cu suprafete de: 27 mp, 14 mp, 12 mp, bucatarie de 6 mp, baie de 3.50 mp, hol, spatii depozitare, Etajul 2 (mansarda) cu o suprafata de 44 mp. Mai adaugam si o pivnita cu o suprafata totala de 20 mp. Finisajele actuale sunt la nivelul anului 1976, iar invelitoarea este din tabla, planseu de beton pe fiecare nivel. Imobilul este racordat la utilitati si asteapta urmatorul proprietar pentru a-l renova dupa bunul plac. Ca si vecinatati, gasim in zona: Piata Obor, Metrou Obor (10 min), Kaufland, statii ratb, desi este pozitionata excelent pentru a ajunge in centrul orasului si intr-o zona in care gasim tot ce are nevoie o familie (scoli, gradinite, magazine, Parcul Plumbuita la 3 minute), este pozitionata chiar in spatele blocurilor stradale de pe Soseaua Colentina, ceea ce ne confera intimitatea necesara si o foarte mare liniste, vecini de cea mai buna calitate. Suprafata totala a terenului este de 240 mp, din care curte libera 120 mp, curtea libera este pe fata, lateral si spatele casei.


Casa poate fi compartimentata in 2 apartamente, pe etajele: parter si etajul 1, iar la mansarda se mai poate face o garsoniera, scara de acces fiind exterioara, ceea ce ne confera o mai mare intimitate, nefiind nevoiti sa trecem dintr-un apartament in altul.


Pentru mai multe detalii si vizionari, va stam la dispozitie.


Detalii imobil casa 8 camere

Pret/m2 647,51 €
Comision 2%
Camere 8
Suprafata 301 m2
Structura 1
Bai 2
Suprafata teren 240 m2
Amprenta la sol 120m2
Mansarda DA
An constructie 1964
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mihai Radu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 22 Septembrie 2016

Vechime: 4 ani, 9 luni

Comision perceput: 2%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 15 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 11
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..