Vanzare casa 8 camere

Zona Cantemir, Bucuresti vezi harta

265.000 €

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2019
Rata credit de la 7,010 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 649492

* campuri obligatorii

Vanzare casa cu stil - PARCUL CAROL (comision ZERO). Casa este amenajata si intretinuta foarte bine, are finisaje de buna calitate si poate avea acces auto in curte. Proprietatea se regaseste la 10 minute de mers pe jos pana in Piata Unirii, la 1 minut distanta de Parcul Carol. In proximitate sunt doar imobile mici de timp case si vile. Casa este pretabila atat pentru a fi locuinta cat si birou de firma, notariat, casa de avocatura. Cod:KPV0979


Detalii imobil casa 8 camere

Comision 3%
Camere 8
Suprafata 211 m2
Structura S+P+M
Bai 2
Suprafata teren 135 m2
Deschidere 20
Amprenta la sol 97m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Caramida
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1935
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Parcare privata

Claudiu Hategan

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Zone: Cotroceni, Dorobanti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 18 Iunie 2012

Vechime: 12 ani, 9 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 9 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..