Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa 8 camere

Zona Berceni, Bucuresti vezi harta

199.000 €

Rata credit de la 5,419 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 690235

* campuri obligatorii

VIB IMOBILIARE va prezinta pentru vanzare o vila in zona Aparatorii Patriei - Metrou Aparatorii Patriei - Drumul Jilavei. Vila este formata din P+2, are 8 camere, suprafata utila 180 mp, suprafata construita incluzand balcoanele 200 mp, este construita in anul 2007. Terenul are 250 mp, amprenta la sol este de 75 mp, deschiderea la poarta este de 18 ml, permitand accesul cu auto in curte.


Este vorba de o vila luminoasa, cu orientare si vedere pe 3 laturi, s-a urmarit ca pe partea de N sa fie amplasate baile, pentru a permite tuturor camerelor sa fie luminate natural. Baile au fost prevazute cu geam, asigurandu-se ventilatie naturala. Vila poate functiona si cu apartamente de sine statatoare.


Compartimentare:


Parter: 2 dormitoare, baie, living si bucatarie open space, cu 2 intrari una din fata casei si cealalta din spatele casei, unde a fost amenajat un loc de odihna.
Etaj 1: 3 camere, bucatarie, 2 balcoane, unul inchis si altul deschis.
Etaj 2: 2 camere, baie, bucatarie si 2 balcoane .Finisajele sunt unele adecvate, care asigura un confort echilibrat si se pot intretine usor. Vila a fost gandita pentru investitie, apartamentele fiind inchiriate, proprietarii reusind din inchiriere sa realizeze venituri ce acopera o rata si cheltuielile de intretinere. Are cheltuieli mici de intretinere, incalzirea asigurandu-se cu centrala si panouri solare. Este construita pe stalpi si cadre de beton, cu inchideri de caramida porotherm. Este foarte usoara o eventuala recompartimentare.


Strada este una cu vecini civilizati, curtea este amenajata cu gazon si alei de acces.Casa a fost permanent intretinuta, proprietarul mentinind in stare buna zugraveala exterioara cat si cea interioara. O casa calda, un mediu placut, o zona de unde te poti conecta usor la viata sociala a Capitalei. 


Detalii imobil casa 8 camere

Pret/m2 995,00 €
Comision 2%
Camere 8
Suprafata 200 m2
Structura 2
Bai 3
Suprafata teren 252 m2
Amprenta la sol 75m2
An constructie 2007
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..