Vila frumoasa, Pache Protopopescu, ideal sediu firma

Zona Pache Protopopescu, Bucuresti vezi harta

295.000 €

Ultima actualizare: 21 Februarie 2019
Rata credit de la 7,837 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 650732

* campuri obligatorii

Vanzare vila frumoasa, construita in 1950, complet renovata si consolidata initial in 2004 si refinisata in 2018, 6 camere, 3 bai, bucatarie, scara interioara din lemn de stejar cu "mana curenta"din inox, sistem de alarma si supraveghere, regim de inaltime P+1, acoperis Lindab, zona Izvorul Rece/Pache Protopopescu/Sfantul Stefan, 200 mp construiti, 180 mp utili, teren de 200 mp din care 100 mp curte libera, front stradal 14 ml.Locatia si compartimentarea interioara o recomanda ca un extrem de util, spatios si frumos sediu de firma.Design-ul interior combina stilul minimalist, aplicat la parter pe un spatiu generos, vitrat, combinat cu emotii din lemn masiv in cazul elementelor de structura - grinzi si stalpi. Gresie, faianta, geamuri termopan, aer conditionat, instalatii complet refacute. Finisajele interioare pot fi upgradate, daca se doreste in mod deosebit, fara ca aceasta intentie sa fie una eminamente necesara.Proprietatea merita vizionata si achizionata, avand in vedere starea acesteia, pozitia, suprafata terenului si spatiul util al imobilului. Acte la zi.Pret de vanzare: 295.000 euro negociabilPret de inchiriere: 2.200 euro/luna negociabil in functie de perioada contractata.Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO Investment, Cod Oferta ESP05878RBTelefon: 0726.11.99.88Link extern: www.espaco.ro


Detalii imobil Vila frumoasa, Pache Protopopescu, ideal sediu firma

Camere 6
Suprafata 185 m2
Structura 1
Bai 3
Suprafata teren 200 m2
Amprenta la sol 200m2
Centrala termica gaz
Material Caramida
Stare proprietate renovata
An constructie 1950
Compartimentare semidecomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, parchet
Sosea asfalt
Canalizare Canal

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Daniel Uncu

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 10 Iulie 2017

Vechime: 10 ani, 2 luni

ESPACO Investment

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Septembrie 2013
  • Vechime: 3 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 8
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, Iancului, Nord, Imprejurimi Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Baneasa, Piata Victoriei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Obor, Vatra Luminoasa, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Barbu Vacarescu, Aviatorilor, Calea Victoriei, Aviatiei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..