Acest anunt nu mai este activ

VILA cu 6 camere | Stil Scandinav | Ion Mihalache - Arcadia

Zona Kiseleff, Bucuresti vezi harta

575.000 €

Rata credit de la 15,656 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 715941

* campuri obligatorii

Va prezentam in exclusivitate o vila minimalista cu 6 camere, dispusa pe Subsol + Parter + 2 etaje, fiind construita in perioada 2019-2020, cu o suprafata utila totala de 267 mp si un teren de 200 mp.Impartire :Parter: Living spatios de 50 mp, bucatarie 15 mp, hol 5 mp, baie 3,3mp
Etaj 1 : Dormitor matrimonial 26 mp + baie 7 ,45 mp, dormitor 15 mp, dormitor 13 mp, baie 4,85 mp, hol 5.90 mp, scara 5,65 mp
Etaj 2 : Dormitor 16,35 mp, baie 4,05 mp, terasa 35 mp, scara 6.35 mp, hol etaj 4.80 mp
Subsol : 50 mpDetalii :
Geamuri Cortizo din aluminium cu o grosime de 750mm, iar ferestrele mici tripan, acoperis 4 straturi de bitum izolat , exterior polistiren extrudat 10 cm, incalzire in pardoseala in toata vila.Sistemul constructiv:
Structura de rezistenta a cladirii este realizata din beton armat pentru toate nivelurile si este dimensionata conform prevederilor Normativului P100-1/2013.
Fundatile sunt realizate din beton armat.
Suprastructura este realizata in sistem mixt: cadre cu diafragme, plansee si grinzi din beton armat.
Scara este realizata cu rampe si podeste din beton armat, treptele sunt din beton, peste care se aplica finisajul, iar aticele din beton armat.Vila se remarca in primul rand prin stilul minimalist aparent auster, in care accentul este pus pe puritatea formelor si simplitatea linilor.Se poate achizitiona fara finisaje interioare la pretul afisat sau finisata complet in functie de finisajele alese.Este racordata la curent electric, gaze naturale, apa curenta si canalizare.Curtea beneficiaza de sistem de irigatie pe baza de aspersoare automatizate.Acces-ul se poate face din ambele strazi avand in vedere pozitionarea pe colt.Contorizare individuala: apa, gaze si curent electric.
Dispune de racordare la sistemul de canalizare..Pentru mai multe detalii sau vizionare va astept cu un telefon.


Detalii imobil VILA cu 6 camere | Stil Scandinav | Ion Mihalache - Arcadia

Pret/m2 2.153,56 €
Camere 6
Suprafata 267 m2
Structura S,P+2
Bai 4
Suprafata teren 200 m2
Deschidere 20
Material Beton
Stare proprietate de renovat
An constructie 2020
Compartimentare decomandat
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta


Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..